• Smart Tech 2019
  • 29- 30. novembar 2019.  – Delta City
  • Smart Tech 2019

O NAMA

za-text-o-nama

Organizator:

organizatori

Sajam Smart Tech je manifestacija koja se tradicionalno već sedmu godinu zaredom realizuje u organizaciji Vision Event-a, a od 2019. godine i u koorganizaciji sa NVO Secure.

Počev od 2013. godine, uz podršku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, realizovan je Sajam telekomunikacija, informatike i digitalne opreme koji je postao prepoznatljiv na tržištu zbog svoje atraktivnosti i inovativnosti koju pruža svim posjetiocima.

Koncept Smart Tech sajma je od 2017. godine proširen i održava se pod nazivom Sajam novih tehnologija.

U cilju stvaranja atraktivnije i savremenije ponude, na ovogodišnjem sajmu su prezentovani najnoviji, pametni, visokotehnološki uređaji i inovativna rješenja iz svih oblasti, koji štede naše vrijeme i olakšavaju nam svakodnevicu. Sedmi Sajam novih tehnologija se održao 29. i 30. novembra 2019. godine, u TC Delta City.

Namjera nam je u posebnom izložbenom ambijentu omogućiti predstavljanje aktuelne ponude renomiranih kompanija koje posluju u ICT oblasti, uz značajnu medijsku propraćenost  i marketinškembenefite koje pruža učešće. Posjetiocima sajma omogućen je poseban ugođaj da se u atraktivnom ambijentu upoznaju sa najsavremenijim tehnološkim dostignućima  i informišu o najnovijim svjetskim trendovima primjenjivim u svim sfere života.

Cilj ove manifestacije jeste postavljanje visokih standarda kada je u pitanju prezentacija inovativnih tehnoloških rješenja visokog kvaliteta u  Crnoj Gori. U korak sa  ubrzanim razvojem tehnologije, namjera nam je upoznati sve posjetioce o benefitima i mogućnostima primjene savremene tehnologije, koja prati razvoj modernog društva.

PRIJAVNI OBRAZAC za učešće na „SMART TECH“

Sajam novih tehnologija "Smart Tech" održaće se 29. i 30. novembra 2019. godine.

Neopozivo se prijavljujemo za učešće na Sajmu „Smart Tech“ (Delta City 24. - 25. novembar 2018. )

Opredjeljujemo se za:

Kotizacija A Kotizacija B Kotizacija C 

Opredjeljujemo se za poziciju
*Rezervacije će se vršiti redosledom prijema potpisanih i ovjerenih Prijemnih obrazaca.

Za koordinaciju sa organizatorom Sajma, ovlašćujemo:KONTAKT

Vaše ime*

Vaša mejl adresa*

Vaša poruka*

Kontakt informacije

Ulica Moskovska br.65, Zgrada Maxim, 81000 Podgorica

+382 69 010 014